+36 20 321 7819

Távkonzultáció súgó

Első lépések, regisztráció

  • Ha már regisztrált, a belépési felületen adja meg a bejelentkezési adatait.
  • Ha még nem regisztrált, a belépési felületen kérem adja meg a szükséges adatokat, a rendszer egy emailt fog küldeni Önnek, melyben megtalálja az aktivációhoz szükséges linket, erre kattintson rá. Itt meg kell adja a nevét, email címét, születési dátumát, címét, TAJ számát és egy tetszőleges jelszót a belépéshez. A válasz emailben a “Regisztráció aktiválása”-ra kattintva tudja aktiválni a belépési adatokat. A belépési felületen a megadott email címével és jelszavával tud mostantól belépni.

Belépve a következő menüpontok közül választhat

 

Idővonal

Itt látja az eddigi tevékenységét, a feltöltött dokumentumot, leleteit, az orvosi előzmények kérdőívre adott válaszait, a feltett kérdéseket, illetve a személyes rendelésre foglalt időpontjait.

Időpontfoglalás

A személyes rendelésre itt tud időpontot foglalni. A rendelőről bővebb információt ide kattintva talál.

Online tanácsadás

Az online rendelési felületen lehetőség van a tüneteinek és a leleteinek a kiértékelésére, bármilyen panasz, kérdés esetén az online felület által biztosított keret közti véleményezésére. Természetesen egy online felület soha nem helyettesíti a személyes találkozást, az orvosi vizsgálatot, ezért azokban az esetekben, amikor a tünetek, leletek alapján orvosi vizsgálat indokolt, ezt is fogom tanácsolni. Amennyiben receptköteles gyógyszert javaslok, ezt e-receptre felírom.

A kérdésére a lehető legrövidebb időn belül válaszolok, ez a gyakorlatban a kórházi és a rendelői munkámtól is nagyban függ, de általában 1-2 munkanapon belül megtörténik.

Leletfeltöltés

Ebben a menüpontban tudja a laboratóriumi és egyéb leleteit feltölteni a rendszerbe, ha az online konzultáció során ezek kiértékelését is szeretné.

E-recept igénylés

Ebben a menüpontban tud e-recept felírást igényelni. E-recept felírására a hozzám járó pácienseknek van lehetősége. A receptírás ingyenes.

Kérdőív kitöltése

Az orvosi előzményeire (anamnézis) vonatkozó kérdésekre itt tud válaszolni. Kérem ezt minden online konzultáció esetén töltse ki!

Saját adataim

Itt tudja az adatait (név, cím, stb) megtekinteni és szerkeszteni.

Az online tanácsadás díja

Az online konzultáció díja 10.000,- Ft. A díjazás egy adott problémára vonatkozik, nem függ a feltöltött leletek mennyiségétől és az általam feltett és megválaszolt kérdések számától.
Az általam gondozott várandós pácienseknek az online tanácsadás ingyenes.
Azokban az esetekben, amikor a tünetek alapján pusztán egy online felületen nem lehet érdemi orvosi tanácsot adni vizsgálat nélkül, a tanácsadás ingyenes.

Az online konzultáció menete

Regisztráció illetve belépés ( amennyiben van már hozzáférése) után a távkonzultáció menüpontban írja le a panaszait, kérdéseit, illetve bármit, amit fontosnak tart. A leletleftöltés menüpontban töltse fel a leteit, amelyek véleményezésére kíváncsi. A kérdőív kitöltése menüpontban kérem válaszoljon a kérdésekre.

A válaszról egy emailt is fog kapni. Amennyiben további kérdéseket teszek fel, kérem ne erre az emailre válaszoljon, hanem a konzultációs felületen a távkonzultáció menüpontban.

A beérkezett kérdésekre a lehető leghamarabb válaszolok. Amennyiben szükséges, még további kérdéseket is felteszek Önnek, ezekre ugyanezen a felületen tud majd válaszolni.

Az online rendelés díja 10.000,- Ft. Az általam gondozott kismamáknak ingyenes. A rendelés díja egy adott problémára vonatkozik, nem függ a feltöltött leletek mennyiségétől és az általam feltett újabb kérdésekre adott válaszok számától. Tehát ha pl újabb kérdéseket teszek fel, amikre válaszol, ezekért külön nem kell fizetnie.

A tanácsadás lezárultakor (ami lehet több kérdés-felelet váltás is) a fizetéshez szükséges linket egy külön emailben fogjuk megküldeni Önnek; az online orvosi tanácsadás díját a SimplePay fizetési rendszerén keresztül bankkártyával (de akár átutalással is) tudja kifizetni.

A fizetést követően a szolgáltatásról számlát fogunk kiállítani, melynek a linkjét szintén email-ben fogjuk megküldeni.

Amennyiben további kérdése van

Amennyiben további kérdése van, a Gyakran Ismételt Kérdések közt megtalálhatja rá a választ, ide kattintva.

Fontos információk

A távkonzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-páciens találkozást. A távkonzultáció során rész-vizsgálat történik, csak a páciens által átadott adatokra és információkra alapozva hozom meg javaslatomat. Ezért kiemelten fontos, hogy a lehető legtöbb háttérinformációt megkapjam a pácienstől.

Amennyiben a konzultáció során a szakmai megítélésem szerint a vizsgálat személyes elvégzése nélkülözhetetlen, pácienseink figyelmét erre külön felhívja.

Az adatvédelmi tájékoztatót ide kattintva találja.

VISSZA A TÁVKONZULTÁCIÓHOZ