+36 20 321 7819

Nem csak tüneteket kezelek, hanem a problémák valódi okának gyógyítása a célom. Fókuszomban a női hormonális rendszert érintő tünetek és betegségek állnak, úgymint hajhullás, elhízás, vérzészavarok (rendszertelen vérzés, elhúzódó vérzés stb.), észszerű fogamzásgátlás, meddőségi problémák, pajzsmirigy alulműködés, terhesség alatti hormonális eltérések.

{

Fontos alapelvem, hogy gyógyszeres (hormonális) kezelést csak abban az esetben kezdjünk, ha egyetlen más kezelési mód sem vezetetett sikerre.

{

Várandósgondozás során az egyik legfontosabb szempont, hogy a kismama biztonságban érezze magát, ha kérdése merül fel, akkor a kezelőorvosát elérje. Ezért az online konzultáció felület terhesség alatt ingyenes, ott bármikor elérnek a kismamák.

Az eddigi tanulmányaimat és képesítéseimet ide kattintva olvashatja el.

Orvos családból származom, nagyapám Dr. Kelemen István szülész-nőgyógyász főorvos, érdemes orvos. Édesapám Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász főorvos. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, a Szülész-Nőgyógyász szakorvosi, majd az Endokrinológus szakorvosi képesítésemet is itt szereztem meg.

Egyetem után Japánban, az akitai Red Cross Hospitalban dolgozhattam egy évig egy japán állami ösztöndíj keretében, majd a (később bezárásra ítélt) Budapesti MÁV Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el. Jelenleg a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, adjunktusi, majd főorvosi kinevezésemet is itt kaptam meg.