+36 20 321 7819

Távkonzultáció GyIK

Általánosságban olyan problémák esetén, amikor nem szükséges hagyományos vagy ultrahang vizsgálat. Ilyenek például egyes hormonális problémák, várandóság alatt felmerülő kérdések, laborleletek kiértékelése, gyógyszerelések beállítása. A nőgyógyászati endokrinológiában jóval több eset véleményezhető online, hiszen itt ritkábban van szükség hagyományos vizsgálatra. A jelen járványügyi helyzetben viszont ez nagy segítség lehet annak eldöntésében is, hogy a panaszok alapján indokolt-e egy nőgyógyászati vizsgálat, figyelembe véve a járványügyi kockázatokat is.

Bizonyos tünetek, mint például a vérzés mennyisége, a hasi fájdalom erőssége nehezen ítélhetőek meg vizsgálat nélkül. Ilyen esetekben, ha komoly fájdalom, bő vérzés jelentkezik, érdemes a személyes konzultációt választani. Természetesen ha a tünetek alapján felmerül a személyes vizsgálat szükségessége, ezt jelezni fogom a páciensnek az online konzultáció során.

Az online konzultációnak a részletes leírását ide kattintva találja.

A pácienseknek, ha szükséges, az online konzultáció után felírom az e-receptet és bármelyik patikában megvásárolhatják a szükséges készítményt.

Az online konzultáció díja 10.000Ft. Az általam gondozott kismamáknak ingyenes. A rendelés díja egy adott problémára vonatkozik, nem függ a feltöltött leletek mennyiségétől és az általam feltett újabb kérdésekre adott válaszok számától. Tehát ha pl újabb kérdéseket teszek fel, amikre válaszol, ezekért külön nem kell fizetnie.

VISSZA A TÁVKONZULTÁCIÓHOZ