+36 20 321 7819

Járványügyi veszélyhelyzet miatti intézkedések

Kedves Pácienseim!

A járványügyi veszélyhelyzet miatt Intézetünkben légtisztító működik, a kórokozók kiszűrése érdekében és a higiénés eljárásrendünk fokozása mellett végezzük munkánkat. Bizonyos szabályok betartását továbbra is kérem Önöktől, amikor rendelésre jönnek:

1. A vizsgálaton a páciens mellett egy fő (kísérő) részvételére van lehetőség. Kérjük a rendelőbe gyermeket ne hozzanak.

2. A páciens és kísérője védőmaszkot köteles viselni az Intézet egész területén. Intézetünkbe érkező minden személynél kötelező érintésmentes hőmérséklet-mérést végzünk.

3. Az Intézetben tartózkodás során ügyelni kell a 2 méteres távolságtartásra.

4. Amennyiben lázas vagy felső légúti panaszai vannak, kérjük halassza el a vizsgálatot!

5. A COVID-19 fertőzésre jellemző tüneteket mutató személy nem látogathatja Intézetünket, nem kísérheti hozzátartozóját vizsgálatra.

6. Elindult az online rendelés, melyet ide kattintva érhet el!

7. Akinek receptre van szüksége, e-recept felírásához kattintson ide. A receptet automatikusan ki tudja váltani a patikákban, nem kell eljönnie a rendelőbe a kinyomtatott receptért.

A Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán érvényben lévő aktuális szabályokat ide kattintva találja.

Tekintettel arra, hogy a helyzet napról napra változik, ezen az oldalon értesítem Önöket minden lényeges változásról, kérem figyeljék és a böngészőben frissítsék is az oldalt olvasás előtt!

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos szakmai írásaimat ide kattintva éri el.

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!