+36 20 321 7819

Dr. Kelemen Csaba vagyok, szülész-nőgyógyász és endokrinológus főorvos. Orvos családból származom, nagyapám Dr. Kelemen István szülész-nőgyógyász főorvos, érdemes orvos. Édesapám Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász főorvos. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, a Szülész-Nőgyógyász szakorvosi, majd az Endokrinológus szakorvosi képesítésemet is itt szereztem meg. Egyetem után Japánban, az akitai Red Cross Hospitalban dolgozhattam egy évig, egy japán állami ösztöndíj keretében, majd a (később bezárásra ítélt) Budapesti MÁV Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el. Jelenleg a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, adjunktusi, majd főorvosi kinevezésemet is itt kaptam meg.

MIBEN SEGÍTHETEK?

 

Nem csak tüneteket kezelek, hanem a problémák valódi okának gyógyítása a célom. Fókuszomban a női hormonális rendszert érintő tünetek és betegségek állnak, úgymint hajhullás, elhízás, vérzészavarok (rendszertelen vérzés, elhúzódó vérzés, stb.), ésszerű fogamzásgátlás, meddőségi problémák, pajzsmirigy alulműködés, terhesség alatti hormonális eltérések.

Számomra természetes az orvos-beteg kapcsolatban a közvetlen hangnem, a partneri viszony. A kezelés meggyőződésem szeritn soha nem lehet sablonos, mindig személyre szabottnak kell lennie. Szintén fontos alapelvem, hogy gyógyszeres (hormonális) kezelést csak abban az esetben kezdjünk, ha valóban indokolt és egyetlen más kezelési mód sem vezetetett sikerre. Különösen a terhesgondozás és a szülés során törekszem arra, hogy ezt a csodálatos folyamatot természetes módon tudják megélni a kismamák. A várandósság alatt felmerülő kérdésekre próbálok mind a rendelés alatt személyesen, mind szükség esetén telefonon választ adni.

Tapasztalataim, érdeklődési területeim

nőgyógyászat, szülészet

 
Nőgyógyászati szűrővizsgálatok
 
Fogamzásgátlás, családtervezés
 
Vérzészavarok
 
Terhesgondozás
 
Szülésvezetés

Meddőségi vizsgálatok

 
Meddőségi kivizsgálás
 
Hormonális eltérések
 
HyCoSy – ultrahangos, fájdalommentes petevezeték átjárhatósági vizsgálat
 
Anatómiai eltérések

 

Endokrinológia

 
PCO szindróma
 
Inzulin rezisztencia
 
Pajzsmirigy alulműködés
 
Menopauza
 
Terhesség alatti
hormonzavarok

RENDELŐI HÁTTEREM:

CZEIZEL INTÉZET

 

2018 január elsejétől a Czeizel Intézetben új, kényelmes, elegáns rendelőben fogadhatom Önöket, továbbra is mérsékelt áron. A Czeizel Intézet a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel felszerelt magánrendelő, ahol professzionális környezetben, de mindvégig az ember, a nő van a középpontban.