+36 20 321 7819

Üdvözlöm az oldalamon!

„Nem csak tüneteket kezelek, hanem a problémák valódi okának gyógyítása a célom.”

Hajhullást, elhízást, pattanásos bőrt, rendszertelen, vagy elhúzódó vérzést tapasztal? Esetleg korábban már diagnosztizáltak Önnél PCOS-t, inzulinrezisztenciát vagy pajzsmirigy-alulműködést? A hormonrendszer zavarát egyértelműen jelzi a szervezet. Ezek a női hormonális rendszert érintő tünetek és betegségek, amelyeket kezelni kell!

Dr. Kelemen Csaba vagyok, szülész-nőgyógyász és endokrinológus adjunktus. Mindhárom betegség kezelésében fontos az előzetes szakszerű kivizsgálás és a pontos diagnózis felállítása. Forduljon hozzám bizalommal, és foglaljon időpontot online!


Időpontot foglalok!

Önnél vajon fennáll a pcos gyanúja?

A termékeny korú nők leggyakoribb hormonális megbetegedése a policisztás petefészek szindróma (PCOS), mely a vérzészavaroktól kezdve, a fokozott szőrnövekedésen keresztül egészen a meddőségig számos kellemetlen és hosszú távon súlyos problémát okozhat, ezért mindenképpen kezelni és foglalkozni kell vele.

Milyen okai tünetei lehetnek a PCOS-nek? Hogyan lehet kivizsgálni? Milyen kezelési lehetőségei vannak?
Ezekre a kérdésekre kap választ ebből a videóból.

https://www.youtube.com/watch?v=TCNA7PtvQFw

Bejelentkezem PCOS vizsgálatra!

Mi az inzulinrezisztencia?

Az inzulinrezisztencia egy manapság igen felkapott és “divatosnak” mondható betegség, amivel kapcsolatban a szakmai egyetértés mind a diagnózis felállításában, mind a kezelési elvek egységesítésében egyelőre várat magára. Az inzulin alapvető szerepet tölt be a szervezet normál működésében, így az inzulinháztartás felborulása számos kellemetlen következménnyel jár, amit kezelni kell!

Milyen okai tünetei lehetnek az inzulinrezisztenciának? Hogyan lehet kivizsgálni? Milyen kezelési lehetőségei vannak?
Ezekre a kérdésekre kap választ ebből a videóból.

https://www.youtube.com/watch?v=w_uasAYNvmo

Időpontot foglalok IR vizsgálatra!

Pajzsmirigy-alulműködés tünetei

A pajzsmirigy alulműködés (hypothyreosis) korunk egyik igen gyakori betegsége. A felnőtt lakosság 4-10%-át (!) érinti. A jó hír az, hogy az esetek jelentős részében egy könnyen kezelhető betegségről van szó, megfelelő kezelés mellett a páciens életminősége sem romlik és a várható élettartam sem csökken. A fentiek is jól mutatják, hogy az ezzel a betegséggel kapcsolatos tudnivalókat érdemes tisztán látni.

A Hypothyreosis, azaz a pajzsmirigy-alulműködés különböző életkorokban, eltérő módon alakul ki, de bizonyos tünetek nagy hasonlóságot mutatnak életkortól függetlenül is. A pajzsmirigy alulműködés nagyon hasonló tüneteket produkálhat, függetlenül attól, hogy jódhiány következtében, vagy akár a terhesség után észlelt úgynevezett postpartum thyreoiditistől alakult ki.

Milyen okai tünetei lehetnek a pajzsmirigy-alulműködésnek? Hogyan lehet kivizsgálni?
Milyen kezelési lehetőségei vannak? Ezekre a kérdésekre kap választ ebből a videóból.

https://www.youtube.com/watch?v=FF90_T37XZg

Jelentkezem pajzsmirigy-alulműködés vizsgálatra!

Rendelő elérhetősége

Örömömre szolgál, hogy Budapesten a Czeizel Intézetben új, kényelmes, elegáns rendelőben fogadhatom Önöket!  A Czeizel Intézet a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel felszerelt magánrendelő, ahol egyúttal mérsékelt árakkal tudom fogadni a hozzám fordulókat.

Főbejárat
Recepció
Váróterem
Váróterem
Rendelő
Rendelő
Játszószoba

Előző
Következő