+36 20 321 7819

Copyright

Szerzői jogi nyilatkozat

A www.drkelemencsaba.hu honlapon megjelenő minden tartalom, így a blogbejegyzések, tájékoztatók, leírások, cikkek, a képek, a honlap grafikája vagy bármely más egyéni, eredeti megoldásunk szerzői mű (a továbbiakban: „mű”) szerzői jogi oltalom alatt áll.

Az oldalainkon olvasható művek szerzői a művekben olvasható eltérő rendelkezések hiányában műveik többszörözését az alábbiak szerint engedélyezik: elérési út (link) bemásolásával az eredeti, és módosítás nélküli tartalmat külön engedély nélkül, maximum 300 karakter erejéig. Minden  más esetben kifejezett írásbeli hozzájárulás szükséges a felhasználáshoz.

Tilos a fenti műveinkről bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása az írásbeli előzetes hozzájárulásunk nélkül.

Cégünk tartalmi elemenként, fényképenként 100.000,-Ft – 100.000,-Ft  kártérítésre tart igényt, amennyiben az oldalról jogtalan másolás, többszörözés vagy bármilyen egyéb jogsértés történik.